Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

País Invisible Podcast

divulgant Occitània en podcast

  • 11
    Mecenes
  • 80.0
    mensuals
  • 976.66
    total

Tret de sortida a subscripcions i sorteig flaish

#2 Activem l'Aixeta amb un fum de novetats que us clavaran a la cadira. T'animes a participar al nou sorteig del disc OCB abans del 31 de desembre?
Amb els nostres millors looks de moda, passejant per la Costa d'Atzur pel principat més cool i escarpat!

Planvoluts, benvolgudes, els nostres exploradors tornen de Mònaco amb el cabàs ple d’il·lusions! 
 
L'equip de tres ha tancat la setmana amb grans festes, i és que hem resolt el primer sorteig de la comunitat del País Invisible!! Si no vau poder seguir el directe d’IG, que va ser força entretingut, en farem alguns talls per a que pogueu veure el format, emplaçant-vos a afegir-vos a seguir qualsevol d'aquests directes de tarda que farem a partir d’ara. Serà un bon espai per entrevistes, preguntes i respostes i per interpel·lar-vos més directament, que culminarà en la ressolució de sortejos. 
 
Publicació per la qual anunciàrem el nostre primer sorteig a Instagram. Animàrem a compartir el programa amb qui li pogués interessar!


OBRIM L’AIXETA: BENEFICIS PEL SUBSCRIPTOR AGOSARAT 
 
La nostra Aixeta ja està activa! Recordeu que per quinsevol subscripció per sobre de 6e, obtindreu accés automàtic al sorteig mensual! La participació al sorteig es tancarà el 31 de desembre, amb l'any nou! 
 
Per què és boníssim això? Perquè sabem que omplir les subscripcions no és fàcil, però que encara que només tinguem un subscriptor aquest primer mes, li donarem aquesta possibilitat d’aconseguir el lot, que està valorat en 55e. Recordem què conté: 
 
  • El llibre disc d’OC Brigada, de venda aquí.
  • El llibre Matilda, de Rohald Dahl, de venda aquí.
  • Una samarreta occitana o una bandera amb la creu occitana.
 
Si et subscrius, com sol passar amb aquestes plataformes, és probable que sigueu pocs; a nosaltres ens dones una alegria per a arribar a les nostres metes de fer un producte millor, així que per què no fer-ho?

 
I caperant Mònaco, sobre una caiguda de 658m, la Túrbia, on un monument a August recorda les primeres colonitzacions d'aquests Alps Marítims que s'enfonsen al mar.

NOVETATS DE LA SETMANA
  
  • Emissió de l’episodi on visitem Mònaco i Niça. L'escoltarieu a Ivoox deixant un comentari?
  • Directe d’Instagram de 30 min el divendres 16 de desembre, on vam resoldre guanyador /a del sorteig.
  • Estrena de la secció EXTRA País Invisible de Youtube, d'equivalencia amb la Nova secció de la Web “Entrevistes”, així com els TikToks que tan gaudiu i coneixeu.
  • Un nou Mot Amagat, com el de cada setmana, que es resol el dia de Nadal!! Amb la pista: “El cor del casc antic monegasc.”
  • País Invisible puja al 14è lloc del TOP de millors podcasts de llengües a Espanya (Ivoox).
     
    Ha estat una bogeria de mes, que ens deixa amb episodis maquíssims com l'Episodi de Nadal a Les. Sabíeu que servidor (Zep Armentano) ha arribat a treballar 19 hores seguides aquest desembre? Hem besuny de suport econòmic i d’un esperat descans.
 
D’avorrit no ho serà gens, paraula de boy scout.
Bones Hèstes. 🎄🎁