Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

País Invisible Podcast

divulgant Occitània en podcast

  • 11
    Mecenes
  • 80.0
    mensuals
  • 976.66
    total

🔥 Ajuda'ns a aixecar el País!

Sota pressió. Cal retornar al País a salvar la llengua.

Aquest vídeo encara s'està processant
#6 A contratemps per sobreviure en un país evanescent... ⏱ I ens cal la teva ajuda!
Aquesta setmana hem fet córrer discretament unes enquestes ja que, tancant l'any i les estàdistiques, arribem a conclusions esgarrifoses: és probable que haguem de deixar Facebook. 

Volem recopilar, no només la info d'ON ENS HEU ESCOLTAT, sinó també d'on ens escoltareu, perquè cal començar a delimitar la nostra estratègia. Encara hi podeu respondre. 
 

Estem desbordats!

 
La cursa de fons per a la segona meitat de temporada és candent, i mentre tensem la corda per aconseguir un programa millor, ens hi juguem la qualitat de tres maneres diferents: 
  • Els subtítols en català per a l'accessibilitat d'aquells poc avesats a converses casuals en occità, fins i tot aranés. (Malauradament, encara no podem permetre'ns la subtitulació de les parts catalanes, com seria de justicia amb el públic sord).  Amb un cost entre 300e i 500e per episodi però realitzats de manera voluntària. 
  • L'especial de Sant Joan (aquesta sorpresa vol completar el número rodó de 18 episodis), amb un cost de plató de 150 e/h. Sense entrar en costos de personal i sobretot postproducció. 
  • La programació regular a Facebook on històricament s'ha trobat el públic del costat occità. Això demana hores i és una feina REAL de gestor de comunitats, però de moment robem hores a la nit i a la família.  
 
A més a més, treballem per dues activitats obertes al públic que probablement no arribin a causa del nostre volum de feina: 
  • Preguntes i respostes virtuals amb els convidats del programa. 
  • Agenda cultural setmanal d'activitats del nostre entorn.
 

 I també un esguard positiu 

 
No tot és dolent. Mantenim i desenvolupem l'espai de directes exclusius de principi de mes, amb els seus sortejos, i que volem allargar per assegurar-nos que passada l'hora no ens queda res al pap. Gaudim molt interactuant amb vosaltres. 
 
A més, tenim al full de ruta dues coses que ens fan molta il·lusió. 
  • Una nova imatge gràfica que pugui assolir les nostres expectatives. 
  • El seguiment de la Corsa d'Aran per sa Lenga.
 
Presentem el nostre podcast al concurs de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània i als Ondas dels podcasts per poder aconseguir, si enlluernem el jurat, l'empenta que ens falta per aquestes fites. Però tot comença amb una empenta, que pot venir de tu. 
 
El mes de gener ÉS CLAU 🗝 per finançar el País Invisble. 

Si heu pensat en col·laborar, feu-ho ara, i doneu-vos de baixa sense compromís.

 
Des de l'equip volem ser propositius, no instal·lar-nos mai a la cultura de la queixa i la paràlisi. No tornarem a anunciar una emergència. Perquè el contingut no es fa sense públic. Si en acabat en falta, farem el que humanament podrem, i eventualment desapareixerem. Els Paisos també neixen, creixen, i moren (de fet l'imperialisme els mata).
 
Expliquem mil i una històries per a la supervivència en un País Invisible.
 
Som el Zep Armentano, el Ferriol Macip i el David Valls. Creiem que les nostres llengües tenen futur. –Que no veieu que encara som tots aquí?! 

 
Zep Armentano.