Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

País Invisible Podcast

divulgant Occitània en podcast

  • 11
    Mecenes
  • 80.0
    mensuals
  • 976.66
    total

Planvoluts, benvigudes al nou espai del País Invisible

Gràcies per acompanyar-nos en aquest episodi sobre L'Alguer d'Occitània: La Gàrdia Piamontesa! 🏰
Colla de l'episodi 5 del podcast, Paulina Kamakine va seguir-lo desde la peixera. D'esquerra a dreta: Zep, Francesco, Paulina i Ferriol.
Planvoludes,
Estem il·lusionats d'estar compartint aquest projecte amb tots vosaltres. Si sou aquí, és que sabeu que el nostre podcast, País Invisible, s'estrena cada dissabte i us voleu engatjar en generar un impacte positiu a la seva comunitat.

Voliem destacar que el programa està tenint molt bona rebuda a les xarxes socials més juvenils. En poc més de dues setmanes hem recollit 150h de visibilització en shorts de 30 segons (Vegeu-los a TikTok: https://www.tiktok.com/@paisinvisible ). Després del primer mes d'emissió, estan apareixent les primeres controvèrsies i també ha arribat el hate. Ja podem dir, com sempre que s'intenta parlar de llengua, que ja tenim comentaris que enverinen la conversa i que ens sabrà molt greu que s'estiguin podent cohibir altres comentaris més positius que sí que animin a la discussió i aprofundiment de la nostra temàtica.

Fa dies que ens encoratja que País Invisible pugui ser un fenòmen de més d'una temporada, i estem suenhant (cuidant) l'iniciativa tant com podem els pocs que som. Som un equip de tres persones: Zep, Zaku i Farri, cadascú amb la seva especialitat. Durant la durada del programa ens repartirem entre tots menys de 400e al mes, una mera ajuda pel nostre treball sempre englobat al marc de l'Associació per la Difusió d'Occitània a Catalunya. Som una associació sense ànim de lucre, i malgrat els diners no son la prioritat, ajudarien a pal·liar la sensació de burn-out.

Per abastir-nos de recursos pel projecte, i per poder oferir un espai segur i proper al públic més fidel, a partir de la setmana que ve obrirem L'Aixeta del País Invisible. Hi haurà una publicació nova per avisar que tot està revisat i en marxa.

Fins llavors, us convidem a revisar el programa més vist d'aquesta setmana, i si encara no ho heu fet, a seguir-nos a twitter i instagram per assabentar-vos del sorteig que anunciarem aquests dies!

Sincerament,
L'equip.
El 25 de novembre vam rebre a l'estudi a la poetessa bigordana Paulina Kamakine i a l'historiador Jordi Ràfols.