Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

País Invisible Podcast

divulgant Occitània en podcast

  • 11
    Mecenas
  • 80.0
    mensuales
  • 976.66
    total

Gran final! Pujòlo vs. the world

#9 Hem fet el cim! Episodi 17 en línia
 
La nostra Banda Sonora Oficial, que ens ha acompanyat en tants de viatges.
Planvoludes, viatgers i viatgeres, hem publicat l'episodi final del País Invisible, centrat en les diferències entre el Baix Aran i l'Alt Aran, amb representació de 3 dels 6 terçons de la Vall i la col·laboració molt especial del Catedràtic de l'aranés Jordi Suïls. Aquest episodi cobrirà el que no hem de perdre a Vall d'Aran ara que arribarà la calor: festes de Sant Jaume, de Sant Joan i de Sant Pere.

Escolta'l aquí. Mira'l aquí.
 
Per a les festes de Salardú, que ja han estat anunciades, reviseu l'episodi corresponent "Senglars i Creus". La Vall d'Aran sempre ens ha acollit quan hem necessitat una parada al nostre viatge. Esperem que gaudiu aquest episodi final de vora 50 min. Gràcies per ajudar-nos a crear una consciència catalano-occitana i difondre la cultura dels nostres pobles. Des de les xarxes seguirem abogant per a aquesta activa difusió. 

Si no plou, farem ploure!

Si voleu promoure la creació cultural en l'àmbit occità, considereu passar per la nostra botiga, on trobareu entre d'altres la BSO oficial del programa per cantar a ple pulmó, us l'hem enllaçat al peu: "Guida pel cançonièr Occitan". Només fins el 30 d'abril, amb un 5% de descompte en tots els ítems. Mitjançant el codi LIEGER23. 
 
En força viles de l'àrea metropolitana, també tindreu l'enviament gratuït amb el codi ENVIAMENT-GRATIS. (acumulable)😋 
 
Som l'Associació per la difusió d'Occitània a Catalunya, i fem aquest cim amb el gran goig d'haver estat acompanyats d'un públic implicat i conscient. Sou el plogim que fa florir els camps.