Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

País Invisible Podcast

divulgant Occitània en podcast

  • 11
    Mecenas
  • 80.0
    mensuales
  • 976.66
    total

AVIAT EN DIRECTE 📺 | Interactueu, conegueu i guanyeu!

#4 Sumeu-vos el 4 de gener al directe interactiu amb preguntes i regals de Reis! 🎁
L'equip ens hem unit per encetar els Lots de Nadal que ens vam donar els uns als altres per celebrar la feina feta fins ara! Hem estat dignes o no?


Per festes els viatgers tornem a casa, on les nostres vacances passen lleus, ja que el País Invisible estarà en directe 🎙 a Instagram la setmana de Reis! Es tractarà d'una emissió si fa o no fa de 40 minuts que culmina amb la ressolució del nou sorteig flaish. Com sempre, cal seguir-nos al nostre Instagram per assegurar-vos que no us perdeu avisos relacionats amb l'emissió! 🔔

Aprengueu amb nosaltres! 

 
Tant aviat com obrim directe, us posarem Occitània al mapa (molt literalment) i xerrarem una estona de l'origen del concepte d'Occitània; 
 
Menarem també una secció interactiva d'Història⏳ organisada pel nostre expert Ferriol Macip (@oifarri). Aprofundirem en una antiga civilització que mai no haguèssiu pensat que s'hagués involucrat amb Occitània! De qui parlarem? No hi ha manera de saber-ho! Sou vosaltres els i les qui, des de l'enquesta publicada a twitter haureu triat una de tres opcions. 
 
Respondrem els vostres planys; a Instagram i TikTok hi trobareu una story o reel aquest vespre que serà la nostra bústia oberta per a preguntes i respostes, i per suposat, també podeu intervenir al directe, malgrat preferim que ho fèssiu d'avantmà. Hi serem tant el Zep, com el Farri i el Zaku; 
 
Tindrem el sorteig per a subscriptors de l'aixeta de la segona panera occitana, amb l'album d'OC Brigada. També hi haurà una sorpresa per qualsevol espectador que es quedi fins al final! (He escoltat sorteig de beneficis? Si us sona extrany, és perquè ho heu de descobrir vosaltres mateixos!) 
 
Ens ho vam passar d'allò més bé al nostre primer directe amb la comunitat, que va ser el dia 16 de desembre. Malauradament, aquesta mena d'emissions queden enregistrades amb una qualitat inferior un cop emeses, no estem segurs de voler-les publicar i per aixó val la pena viure-les! 
 
AVANÇEM LA PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA QUE VE: 
 
Ja ho tenim tot preparat pel següent episodi de País Invisible, el 21 de gener, des de Bausen, a la Vall d'Aran. Hi haurà subtítols, per ajudar-vos a captar expressions del nostre Aranès casual. I es que no podem evitar que mos shaute (encanta) l'aranès!! 
 
Memòries. 
País Invisible